Красивото спално бельо от памучен сатен или ранфорс е наслада за тялото и очите.

Покривала, които внасят елегантни или жизнерадостни нотки в атмосферата на дома ви и пазят любимото ви спално бельо от замърсяване и домашен прах.

Меки, топли одеяла за допълнително настроение през студените, мрачни дни.

Завеси и аксесоари за тях, които дават нов облик на дома ви, запазват цветовете си дълго време и пропускат точно толкова естествена светлина, колкото ви е необходима.

Предлагаме ви наистина качествен текстил за дома, който отговаря на двете основни изисквания на всеки клиент – да е удобен за ползване и да създава уютна атмосфера.

Ние сме фирма „Габриела Елеганс“ – вносител на детски одеяла и одеяла за възрастни, покривала и всякакъв тип домашен текстил.

На пазара сме от 2003 година. Имаме два магазина – в гр. Варна и гр. Бяла. Доволните клиенти и натрупаният опит ни дадоха самочувствие и кураж да създадем онлайн магазин: http://gabriella-shop.com.

Внасяме продукцията си от Испания и Франция. Някои от френските аксесоари и магнити за пердета можете да намерите само при нас. Естествени материали, ръчна изработка на детайлите – това придава допълнителен чар на дома ви.

 Избираме моделите и материите спално бельо, одеяла, завеси и покривала така, сякаш ще обзавеждаме собствения си дом. Съобразяваме се с изискванията на клиентите си. Те обичат да им е удобно, ценят домашния уют и пълноценната почивка и искат да получат възможно най-доброто, като всеки има своите разбирания, вкусове и предпочитания.

Професионални консултантски услуги при избора на домашен текстил предлагаме именно по тази причина – искаме, когато сложите вашите завеси и застелете новото спално бельо и се отпуснете в него, да сте доволни от покупката си и да се радвате на уюта на своя дом.

 Ще ви посъветваме и ще ви помогнем в избора, независимо дали поръчвате от онлайн магазина или ни посетите на място в мострена зала „Габриела“. Предлагаме ви консултации по телефон, e-mail или на място в дома ви (ако се намирате в района на град Варна или град Бяла).

Отнасяме се с внимание към детайла и с професионализъм и усет към обзавеждането на вашия дом.

Разгледайте, обадете ни се, пишете ни, посетете ни, поръчайте пердета и аксесоари за тях, корнизи, одеяла, спално бельо от „Габриела“!

Пердета и дамаски Корнизи и релси Щори и сенници Спално бельо Магнити и аксесоари Одеяла Покривала и шалтета Тапети и фототапети
Наши проекти
Корнизи Пердета Покривала Щори


         


Актуално

Цвят на 2018 г. според PANTON
Цвят на 2018 година избран от института "Pantone Color Institute" е Ултравиолет - Ultraviolet

Нова колекция

Детски одеяла
Заповядайте при нас да разгледате новата колекция детски одеяла от MORA Spain.

Блог

Кои сме ние
„Габриела Елеганс“ – вносител на детски одеяла и одеяла за възрастни, покривала и всякакъв тип домашен текстил.

За посредници

Copyright Gabriella-bg.com 2016