Корнизи и релси

Ние ще ви предложим различни конструктивни решения в използването на корнизите, като им придадем необходимата форма и идеално съответствие с вашия интериор.

Изработваме и корнизи с ъглови, овални и други нестандартни форми по желание на клиента.

Релсови корнизи

Най-предпочитани и използвани са релсовите корнизи.
Те идеално съчетават практичност и стил.
Изработени са от висококачествена пластмаса или прахово боядисани алуминиеви профили.

 • PVC

  Стандартните PVC релси съчетават в себе си лесна експлоатация и ниска цена. Предлагат  се едноканални, двуканални и триканални.

 • PVC с декоративнo чело

  Висококачествени немски релси с възможност за декоративна бленда в различни цветове.   Допълнителни екстри – външен или вътрешен свързващ ъгъл (еркер), както и завършващи ъгли.  Предлагаме и вариант за PVC релси с пълнеж от дървесни частици за монтаж към стена.

 • Алуминий

  Алуминиеви релси 2-3-5-канални, както и едноканални в различни цветове – бял, хром, месинг, бронз. Възможност за огъване в нестандартни форми – овал, арка, различни ъгли.

 • Корнизи с дистанционно управление

  Използването на корнизи с управление навлиза все повече в съвременните жилища…   Понякога корнизите са доста нависоко или завесите са тежки и създават трудности, а и удобството на дистанционното управление е несравнимо.   В хотели, конферентни зали или офиси, задвижването на завесите посредством мотор се превръща в стандарт.   Ние ви предлагаме корнизни системи с ръчно или моторизирано задвижване за леко и удобно управление на завесите.   Моторът е безшумен с плавен старт и стоп и може да бъде монтиран отляво или отдясно, като напълно се “скрива” зад завесата. Посоките на придвижване на завесите могат да бъдат поръчани по желание на клиента.   Възможност за огъване на корниза под ъгъл или овал без снаждане на профила.

 • Корнизи с ръчно yправление

  Ние ви предлагаме корнизни системи с командно  задвижване за леко и удобно управление на завесите.

 • Опция за огъване на корниза

  В съвременните жилища все по-често се срещат сводове, овални и нестандартни форми. Ние имаме решение за прозорци с такива форми…   Корнизите се огъват на специална машина по шаблон. Дължината на профила може да бъде до 6 метра. Възможен е монтаж на таван или стена. Предлагат се в цвят хром мат, месинг мат, бял и бронз (тъмно кафяво).

Декоративни корнизи

Декоративните корнизи не губят своята актуалност в интериорното оформление.
Основно се изработват от стилни тръбни профили, които се закрепват към стената със специални конзоли. Декорират се с различни накрайници, както в класически, така и в модерен стил.

 • Mетални тръбни корнизи

  Ø 16, 20, 22, 25 мм – инокс, месинг, месинг антик, бели, черни, патинирани в различни цветове в комбинация с елегантни накрайници. Предлагаме и вариант на тръби с улей, при което конзолите не пречат на движението на пердето. Изработваме и корнизи с ъглови, овални и други нестандартни форми по желание на клиента.

 • Дървени тръбни корнизи

  Изработени  от естествен дървен материал (орех, бук) с различни диаметри и в над 10 цвята.

 • Опция за огъване на корниза

  В съвременните жилища все по-често се срещат сводове, овални и нестандартни форми. Ние имаме решение за прозорци с такива форми…   Корнизите се огъват на специална машина по шаблон. Възможен е монтаж на таван или стена.

Корнизи за баня

Корнизите за баня се изработват от олекотени тръбни профили от алуминий или неръждаема сплав. Уникалното при тях е, че могат да бъдат огъвани в нестандартни форми с различни размери. Подходящи са за пробни или друг вид прегради на помещения.

 • Прахово боядисване

  Има и вариант за прахово боядисване в бяло. Боята се полага върху стомана, която се поцинкова. Основна цел е предпазване на изделието от корозия.

 • Различни размери

  Стандартно се изработват прави или огънати съответно на 90 и 180 градуса. Възможно е да се изработят и корнизи с размери, различни от горепосочените, по чертеж или шаблон.

Ние предлагаме

 • Консултации по телефон, e-mail и на място при клиента
 • Вземане на размери
 • Доставка до клиента
 • Монтаж на всички предлагани продукти

Попитайте ни за цена

(+359) 896 646 474 Пишете ни

Често задавани въпроси

Какво казват клиентите за нас