Пердета

Пердетата са онзи детайл в интериора на дома ни, който допринася за добро настроение и домашен уют.

 

Изборът на пердета и завеси, като правило – това е последният, завършващ щрих в оформлението на интериора. И както практиката показва – един от най-важните!

 

Не трябва да пренебрегваме правилния избор на пердета и завеси, тъй като несъответствието между висококачествения ремонт, стилните мебели и завесите може да развали впечатлението от всеки интериор.

 

Стилно подбрания и качествено ушит текстил може напълно да измени интериора, като му придаде яркост и екстравагантност. Също и обратното – пердетата могат да се “впишат” в цветовата гама на Вашия интериор, придавайки на стаята уют, изисканост и завършеност.

 

Да съобразим тематиката и мащаба на фигурите, като го свържем с трактовката на мебелите, килимите и др.

 

Едноцветните /без рисунък/ тъкани по-лесно хармонират с интериора, тяхната красота е в цвета, плътността и изработката. Наситен цвят и изразителен рисунък е уместен в големи помещения.

 

Пердетата с вертикални ивици “повдигат” тавана, а тези с хоризонтални – са подходящи за тясна и висока стая. Изискванията към завесите в отделните помещения на жилището, определят използването на платове с различни качества.

 

За кухнята е необходимо да осигурим добро проветрение, висока осветеност, затова най-удачно е да се използват леки, със семпъл дизайн пердета. За спалнята пък е обратното – за да си гарантираме спокойствие, комфорт и по-слаба осветеност е добре да се използват по-плътни материи, богато драпиране на текстила и релаксиращо цветово решение.

Някои от реализираните ни проекти

Ние предлагаме

  • Консултации по телефон, e-mail и на място при клиента
  • Вземане на размери
  • Доставка до клиента
  • Шев на пердета и щори
  • Монтаж на всички предлагани продукти

Попитайте ни за цена

(+359) 896 646 474 Пишете ни

Често задавани въпроси

Какво казват клиентите за нас